Water

9

Water

Water is misschien wel het belangrijkste in je huis, het is dan ook niet voor niets een eerste levensbehoefte. Of het nu gaat om met warm water te douchen, de was doen of simpelweg een glas water drinken, koud en warm water zijn enorm belangrijk in ons leven. Om je hierin te kunnen (blijven) voorzien, installeert Boetje Installaties alle soorten waterleidingen.

Of het nu gaat om een vorstvrije buitenkraan of een complete installatie voor thuisgebruik, alles is mogelijk.  Het maakt dan ook niet uit waar de waterleidingen geïnstalleerd of vervangen moeten worden, als je dit door Boetje Installaties laat doen weet je zeker dat het voldoet aan alle eisen en normen voor een veilige en schone watervoorziening. De installaties zullen dan ook vakkundig worden aangelegd en/of omgelegd.

Het kan hierbij gaan om het aanpassen van leidingwerk bij bijvoorbeeld het verbouwen van de badkamer of het verleggen van leidingen voor een nieuwe keuken. Maar ook het monteren van sanitair of waterontharders behoort tot de mogelijkheden.

Maatwerk en persoonlijk: dat is Marius Boetje!

Mijn naam is Marius Boetje en ik ben per 2011 begonnen als zelfstandig ondernemer onder de naam Boetje Installaties.
Boetje Installaties wil zich onderscheiden door flexibiliteit en klantgericht werken. Uw wensen op het gebied van allerlei klussen kunnen vaak op korte termijn worden uitgevoerd door Boetje installaties of een meewerkende partner.

Wij komen bij een klusaanvraag altijd persoonlijk langs om te kijken wat de klus precies inhoudt en maken op basis hiervan een scherpe offerte voor de te leveren diensten.

Wat klanten zeggen

Marius heeft ons geholpen met het opnieuw aanleggen van de meterkast en alle electra in de keuken. Zeer deskundig en perfecte vakman. Ook via hem een centrale afzuiging aangeschaft en werkt perfect. dat alles netjes word opgeruimd en 

Jos Bosboom

Service absoluut top! Marius Boetje heeft ons kerstdiner gered door ons zelfs met Kerst van dienst te willen zijn, terwijl hij zelf met zijn familie aan het kerstdiner zat. Weliswaar zijn schoonfamilie, maar toch -;)
Marius, voor jou wellicht een klein gebaar, voor ons van grote betekenis. Super bedankt voor de uitstekende service!

Gerry

Boetje Installaties

Verlengde stationsweg 43
9471 PK Zuidlaren

Telefoon

(06) 54 31 37 39

E-mail

info@boetjeinstallaties.nl