Riolering

9

Riolering

Boetje Installaties voert allerlei herstelwerkzaamheden uit op het gebied van riolering en kan ook de gehele riolering vervangen als dat nodig is, bijvoorbeeld vanwege achterstallig onderhoud of een sterk verouderde afvoer. Daarnaast is het ook mogelijk delen van de riolering te vervangen, zoals de keukenafvoer, standleiding of de badkamerafvoer.

Om toekomstige problemen te voorkomen kan het verstandig zijn tijdig de oude riolering te vervangen. Sterk verouderde riolering kan allerlei problemen veroorzaken, zoals lekkage. Ook bij een renovatie van je woning kan het nodig zijn de riolering aan te passen.

Of het nu gaat om de aanleg van een compleet nieuw rioleringssysteem of het onderhouden ervan, bij Boetje Installaties zit je goed. 

 

Maatwerk en persoonlijk: dat is Marius Boetje!

Mijn naam is Marius Boetje en ik ben per 2011 begonnen als zelfstandig ondernemer onder de naam Boetje Installaties.
Boetje Installaties wil zich onderscheiden door flexibiliteit en klantgericht werken. Uw wensen op het gebied van allerlei klussen kunnen vaak op korte termijn worden uitgevoerd door Boetje installaties of een meewerkende partner.

Wij komen bij een klusaanvraag altijd persoonlijk langs om te kijken wat de klus precies inhoudt en maken op basis hiervan een scherpe offerte voor de te leveren diensten.

Wat klanten zeggen

Marius heeft ons geholpen met het opnieuw aanleggen van de meterkast en alle electra in de keuken. Zeer deskundig en perfecte vakman. Ook via hem een centrale afzuiging aangeschaft en werkt perfect. dat alles netjes word opgeruimd en 

Jos Bosboom

Service absoluut top! Marius Boetje heeft ons kerstdiner gered door ons zelfs met Kerst van dienst te willen zijn, terwijl hij zelf met zijn familie aan het kerstdiner zat. Weliswaar zijn schoonfamilie, maar toch -;)
Marius, voor jou wellicht een klein gebaar, voor ons van grote betekenis. Super bedankt voor de uitstekende service!

Gerry

Boetje Installaties

Verlengde stationsweg 43
9471 PK Zuidlaren

E-mail

info@boetjeinstallaties.nl