Gas

9

Gas

Ondanks het feit dat er steeds meer huishoudens van het gas af gaan of in ieder geval minder gas proberen te verbruiken, is het in de meeste huizen nog altijd een grote bron van energie. Het kan handig zijn wanneer u op gas kookt, maar ook sfeer brengen in het geval van een gashaard. Daarnaast worden de meeste huizen verwarmd door een verwarmingsinstallatie die gebruik maken van gasleidingen.

Het is daarbij erg belangrijk dat er geen leidingen gaan lekken en dat toestellen regelmatig onderhouden worden. Boetje Installaties is uw adres om nieuwe gasinstallaties veilig aan te laten leggen en bestaande na te laten kijken. Of het nu gaat om gasleidingen van staal, koper, of kunststof vanaf een gasmeter of toestel.

Als er verkeerd met gas omgegaan wordt, kan dit tot vervelende situaties leiden. Zo is het belangrijk de gasleidingen zo eens per 5 jaar te laten controleren op lekkage. Zeker bij gasleidingen door een kruipruimte is de kans op spontane lekkage groter, wat zelfs tot explosiegevaar kan leiden. Voorkom dit soort onaangename verrassingen dus door Boetje Installaties de gasleidingen te laten controleren.

Maatwerk en persoonlijk: dat is Marius Boetje!

Mijn naam is Marius Boetje en ik ben per 2011 begonnen als zelfstandig ondernemer onder de naam Boetje Installaties.
Boetje Installaties wil zich onderscheiden door flexibiliteit en klantgericht werken. Uw wensen op het gebied van allerlei klussen kunnen vaak op korte termijn worden uitgevoerd door Boetje installaties of een meewerkende partner.

Wij komen bij een klusaanvraag altijd persoonlijk langs om te kijken wat de klus precies inhoudt en maken op basis hiervan een scherpe offerte voor de te leveren diensten.

Wat klanten zeggen

Marius heeft ons geholpen met het opnieuw aanleggen van de meterkast en alle electra in de keuken. Zeer deskundig en perfecte vakman. Ook via hem een centrale afzuiging aangeschaft en werkt perfect. dat alles netjes word opgeruimd en 

Jos Bosboom

Service absoluut top! Marius Boetje heeft ons kerstdiner gered door ons zelfs met Kerst van dienst te willen zijn, terwijl hij zelf met zijn familie aan het kerstdiner zat. Weliswaar zijn schoonfamilie, maar toch -;)
Marius, voor jou wellicht een klein gebaar, voor ons van grote betekenis. Super bedankt voor de uitstekende service!

Gerry

Boetje Installaties

Verlengde stationsweg 43
9471 PK Zuidlaren

Telefoon

(06) 54 31 37 39

E-mail

info@boetjeinstallaties.nl