Elektra

9

Elektra

Of het nu gaat om een nieuw stopcontact, elektrische bedrading, een extra groep in de meterkast voor eventueel het aansluiten van een inductie kookplaat of het aanleggen van een compleet nieuwe meterkast, bij Boetje Installaties bent u aan het juiste adres.

Voor allerlei soorten elektra installatiewerkzaamheden waar u zelf geen verstand van heeft, geen tijd voor heeft of waar u niet bij kunt, zorgt Boetje ervoor dat het allemaal in orde komt. Dit alles gebeurt uiteraard op een veilige manier volgende de welgestelde norm.

Daarnaast kan het gebrek aan onderhoud van elektrische installaties voor veel problemen zorgen. U kunt veel storingen en verlies van rendement voorkomen door uw elektrische installaties regelmatig te laten nakijken en bijstellen. Niet alleen in het geval van grote installaties, maar ook voor tuinverlichting, mechanische ventilaties etcetera.

Maatwerk en persoonlijk: dat is Marius Boetje!

Mijn naam is Marius Boetje en ik ben per 2011 begonnen als zelfstandig ondernemer onder de naam Boetje Installaties.
Boetje Installaties wil zich onderscheiden door flexibiliteit en klantgericht werken. Uw wensen op het gebied van allerlei klussen kunnen vaak op korte termijn worden uitgevoerd door Boetje installaties of een meewerkende partner.

Wij komen bij een klusaanvraag altijd persoonlijk langs om te kijken wat de klus precies inhoudt en maken op basis hiervan een scherpe offerte voor de te leveren diensten.

Wat klanten zeggen

Marius heeft ons geholpen met het opnieuw aanleggen van de meterkast en alle electra in de keuken. Zeer deskundig en perfecte vakman. Ook via hem een centrale afzuiging aangeschaft en werkt perfect. dat alles netjes word opgeruimd en 

Jos Bosboom

Service absoluut top! Marius Boetje heeft ons kerstdiner gered door ons zelfs met Kerst van dienst te willen zijn, terwijl hij zelf met zijn familie aan het kerstdiner zat. Weliswaar zijn schoonfamilie, maar toch -;)
Marius, voor jou wellicht een klein gebaar, voor ons van grote betekenis. Super bedankt voor de uitstekende service!

Gerry

Boetje Installaties

Verlengde stationsweg 43
9471 PK Zuidlaren

Telefoon

(06) 54 31 37 39

E-mail

info@boetjeinstallaties.nl