Sanitair

9

Sanitair

Boetje Installaties helpt u graag op het gebied van sanitair. Dit kan gaan om het onderhoud van uw sanitair om problemen te voorkomen, maar ook om het aanleggen van een volledig nieuw sanitair.

Bij sanitaire installaties kunnen allerlei problemen ontstaan, zoals infecties en bacteriën, veroudering of slijtage. Regelmatig onderhoud is hierbij erg belangrijk om deze problemen te voorkomen.

Maar niet alleen hiervoor, ook voor het aanpassen van uw sanitair of het aanleggen van een geheel nieuwe badkamer bent u aan het juiste adres bij Boete installaties. Door gezamenlijk tot een goed ontwerp te komen van deze sanitaire installatie, worden meteen eventuele problemen voorkomen en de installatie zo effectief mogelijk uitgevoerd.

Maatwerk en persoonlijk: dat is Marius Boetje!

Mijn naam is Marius Boetje en ik ben per 2011 begonnen als zelfstandig ondernemer onder de naam Boetje Installaties.
Boetje Installaties wil zich onderscheiden door flexibiliteit en klantgericht werken. Uw wensen op het gebied van allerlei klussen kunnen vaak op korte termijn worden uitgevoerd door Boetje installaties of een meewerkende partner.

Wij komen bij een klusaanvraag altijd persoonlijk langs om te kijken wat de klus precies inhoudt en maken op basis hiervan een scherpe offerte voor de te leveren diensten.

Wat klanten zeggen

Marius heeft ons geholpen met het opnieuw aanleggen van de meterkast en alle electra in de keuken. Zeer deskundig en perfecte vakman. Ook via hem een centrale afzuiging aangeschaft en werkt perfect. dat alles netjes word opgeruimd en 

Jos Bosboom

Service absoluut top! Marius Boetje heeft ons kerstdiner gered door ons zelfs met Kerst van dienst te willen zijn, terwijl hij zelf met zijn familie aan het kerstdiner zat. Weliswaar zijn schoonfamilie, maar toch -;)
Marius, voor jou wellicht een klein gebaar, voor ons van grote betekenis. Super bedankt voor de uitstekende service!

Gerry

Boetje Installaties

Verlengde stationsweg 43
9471 PK Zuidlaren

Telefoon

(06) 54 31 37 39

E-mail

info@boetjeinstallaties.nl