Zink- en koperwerk

9

Zink- en koperwerk

Voor al uw zink- en koperwerk kunt u bij Boetje Installaties terecht. Dit kan zijn voor het repareren of vervangen van uw zinken of koperen goot, maar bijvoorbeeld ook voor de  randafwerking van uw dak en/of balkon.

Koper

Doordat koper onder invloed van lucht en neerslag een oxidelaag vormt die moeilijk doordringbaar is, heeft het naast zijn prachtige uitstraling ook een uitzonderlijk lange levensduur. Het is dan ook een mooie en duurzame afwerking voor gebouwen en door de verkleuring van rood, naar bruin en uiteindelijk naar groen geeft het een authentieke aanblik.

Zink

Ook zink is een zeer duurzaam materiaal. Daarnaast is het uitermate betrouwbaar, laat het zich makkelijk bewerken en is het onderhoudsvriendelijk. Een zinken dakbedekking heeft een levensduur van 50 jaar en zinken dakgoten gaan zo’n 40 jaar mee. Doordat het eenvoudig te bewerken is, zijn er complexe vormen mogelijk, zoals gebogen of ronde toepassingen. Tot slot wordt het ook door de overheid wel gestimuleerd, doordat het materiaal 100% natuurlijk is en het mogelijk is te recyclen.

Maatwerk en persoonlijk: dat is Marius Boetje!

Mijn naam is Marius Boetje en ik ben per 2011 begonnen als zelfstandig ondernemer onder de naam Boetje Installaties.
Boetje Installaties wil zich onderscheiden door flexibiliteit en klantgericht werken. Uw wensen op het gebied van allerlei klussen kunnen vaak op korte termijn worden uitgevoerd door Boetje installaties of een meewerkende partner.

Wij komen bij een klusaanvraag altijd persoonlijk langs om te kijken wat de klus precies inhoudt en maken op basis hiervan een scherpe offerte voor de te leveren diensten.

Wat klanten zeggen

Marius heeft ons geholpen met het opnieuw aanleggen van de meterkast en alle electra in de keuken. Zeer deskundig en perfecte vakman. Ook via hem een centrale afzuiging aangeschaft en werkt perfect. dat alles netjes word opgeruimd en 

Jos Bosboom

Service absoluut top! Marius Boetje heeft ons kerstdiner gered door ons zelfs met Kerst van dienst te willen zijn, terwijl hij zelf met zijn familie aan het kerstdiner zat. Weliswaar zijn schoonfamilie, maar toch -;)
Marius, voor jou wellicht een klein gebaar, voor ons van grote betekenis. Super bedankt voor de uitstekende service!

Gerry

Boetje Installaties

Verlengde stationsweg 43
9471 PK Zuidlaren

Telefoon

(06) 54 31 37 39

E-mail

info@boetjeinstallaties.nl