CV Ketel

9

CV Ketel

Boetje Installaties is het adres wanneer u een cv-ketel wilt laten installeren, aangezien het belangrijk is dat dit op de juiste manier en op vakkundige wijze gebeurd. Ook met het oog op koolmonoxidegevaar en het voorkomen daarvan is het van belang uw cv-ketel te laten installeren door een vakbekwame installateur als Boetje Installaties.

Daarnaast wordt er in steeds meer huizen gebruikt gemaakt van vloerverwarming, ook met het oog op duurzaamheid. Dit kan aangelegd worden op de bestaande cv of elektrisch. In beide gevallen kunt u terecht bij Boetje Installaties. Het is namelijk niet de meest eenvoudige klus, dus ook hierbij is het zeker verstandig het door iemand te laten doen die weet wat hij doet.

Maatwerk en persoonlijk: dat is Marius Boetje!

Mijn naam is Marius Boetje en ik ben per 2011 begonnen als zelfstandig ondernemer onder de naam Boetje Installaties.
Boetje Installaties wil zich onderscheiden door flexibiliteit en klantgericht werken. Uw wensen op het gebied van allerlei klussen kunnen vaak op korte termijn worden uitgevoerd door Boetje installaties of een meewerkende partner.

Wij komen bij een klusaanvraag altijd persoonlijk langs om te kijken wat de klus precies inhoudt en maken op basis hiervan een scherpe offerte voor de te leveren diensten.

Wat klanten zeggen

Marius heeft ons geholpen met het opnieuw aanleggen van de meterkast en alle electra in de keuken. Zeer deskundig en perfecte vakman. Ook via hem een centrale afzuiging aangeschaft en werkt perfect. dat alles netjes word opgeruimd en 

Jos Bosboom

Service absoluut top! Marius Boetje heeft ons kerstdiner gered door ons zelfs met Kerst van dienst te willen zijn, terwijl hij zelf met zijn familie aan het kerstdiner zat. Weliswaar zijn schoonfamilie, maar toch -;)
Marius, voor jou wellicht een klein gebaar, voor ons van grote betekenis. Super bedankt voor de uitstekende service!

Gerry

Boetje Installaties

Verlengde stationsweg 43
9471 PK Zuidlaren

Telefoon

(06) 54 31 37 39

E-mail

info@boetjeinstallaties.nl